Hartige worteltaart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Laat de plakjes deeg ontdooien. Schrap of schil de winterwortels en rasp ze grof.
  2. Verhit de vloeibare margarine en fruit hierin de geraspte wortel al omscheppend 5 à 7 minuten. Breng op smaak met zout, peper en gemalen koriander.
  3. Bekleed bodem en wanden van een springvorm met de ontdooide plakjes deeg. Verdeel de wortel over de bodem.
  4. Klop de eieren los met de Solo Crèmefine Cuisine. Ris de tijmblaadjes van de takjes, knip de bieslook klein en meng de kruiden met de geraspte kaas door het room-eimengsel.
  5. Schenk het mengsel over de wortel en bak de taart in ongeveer een half uur gaar.

Tip

Lekker met een salade met rucola.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Dirk Rousseau op 31 maart 2017 om 16u58

Lijkt me een erg leuke variatie op wortelbereidingen

Gepost door Solo op 05 april 2017 om 15u59

Dag Dirk Rousseau, dat is het ook! Zeker uitproberen :)! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?