Hartige wentelteefjes met kaas en tomatensalade

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Klop de eieren met de melk, wat peper en zout in een brede kom schuimig. Wentel de boterhammen 1 voor 1 door het eimengsel en leg ze op elkaar in een diep bord. Schenk de rest van het eimengsel erover. Laat even intrekken zodat de boterhammen volledig doorweekt maar niet te zacht zijn.
  2. Snijd ondertussen de kaas in reepjes van ca. 1 cm breedte. Snijd de tomaten in partjes, de komkommer in reepjes en de peterselie fijn.
  3. Verhit een eetlepel Solo Vloeibaar in één of twee pannen en wacht tot de grote bellen zijn weggetrokken. Bak de boterhammen aan de onderkant bruin. Keer ze om. Leg op de gebakken kant een paar reepjes kaas als een raamwerkje kriskras over elkaar en bak tot de onderkant bruin is en de kaas gesmolten. Bak op dezelfde manier de rest van de wentelteefjes, voeg zo nodig extra Solo Vloeibaar toe.
  4. Meng in een kom de partjes tomaat met de komkommer, de peterselie en de dressing.
  5. Verdeel de hartige wentelteefjes over 4 borden en schep de tomatensalade ernaast.
  6. Varieer het smaakballet op het bord door bij de wentelteefjes -in plaats van tomatensalade- een salade van gekookte sperzieboontjes met lente-uitjes en stukjes paprika te geven.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?