Hartige wafeltjes met parmaham en mozzarella

Ingrediënten voor 4 personen

  • 2 rollen bladerdeeg
  • 100 gram parmaham
  • 4 takjes basilicum
  • 1 bolletje buffelmozarella (in plakjes)
  • 4 eetlepels pesto

Bereidingswijze

  1. Rol het bladerdeeg open. Steek er 8 cirkels uit van 10 à 12 cm
  2. diameter.
  3. Bestrijk 4 bladerdeegrondjes met pesto en beleg met plakjes mozzarella, blaadjes basilicum en ham. Laat een randje deeg van 1 cm vrij en bestrijk dat met water. Leg er een tweede deegrondje bovenop
  4. Bak de wafeltjes per twee goudbruin

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 28 januari 2018 om 19u22

Hoi Bart dit recept heb je toch al geplaatst? Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?