Altijd weten wat je gaat eten?
Hartige vegetarische tomatentaart met courgette en mozzarella
Bereidingswijze
- Extra: rechthoekige bakplaat (ca. 35 x 40 cm), ingevet.
- Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg de plakjes deeg op een bakplaat en druk de naden goed aan.
- Bestrijk de deegbodem met de rode pesto.
- Verdeel de plakjes tomaat en courgette dakpansgewijs over het deeg.
- Leg er de plakjes mozzarella op en strooi er de pijnboompitten en olijven over.
- Strooi er zout en peper over en sprenkel er wat olijfolie over.
- Schuif de taart in de oven en bak hem in ca. 20 minuten gaar en goud bruin.
- Verdeel er de basilicum over.
- Bereidingstijd: 35 minuten, inclusief bakken.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?