Altijd weten wat je gaat eten?
Hartige Rodenbach-uiensoep
Bereidingswijze
- Ingrediënten:
- 8 middelgrote uien
- 2 teentjes look
- 50 gr boter
- 1/2 liter vleesbouillon (blokje of vleesextract)
- 1 eetlepel bloem
- Peper
- Zout
- 2 flesjes Rodenbach (33 cl)
- Bereiding:
- Doe de boter in een kookpot en laat hem lichtjes bruinen
- Voeg de grofgesneden uien en look toe en bak ze goudbruin
- Strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen
- Giet vervolgens de bouillon en de Rodenbach in de pot en laat alles 5 minuten koken
- Breng op smaak met peper en zout
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?