Hartige Rodenbach-uiensoep

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ingrediënten:
  2. 8 middelgrote uien
  3. 2 teentjes look
  4. 50 gr boter
  5. 1/2 liter vleesbouillon (blokje of vleesextract)
  6. 1 eetlepel bloem
  7. Peper
  8. Zout
  9. 2 flesjes Rodenbach (33 cl)
  10. Bereiding:
  11. Doe de boter in een kookpot en laat hem lichtjes bruinen
  12. Voeg de grofgesneden uien en look toe en bak ze goudbruin
  13. Strooi dan de bloem over de uien en laat nog een paar minuten sudderen
  14. Giet vervolgens de bouillon en de Rodenbach in de pot en laat alles 5 minuten koken
  15. Breng op smaak met peper en zout

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?