Hartige opgerolde pannenkoek met zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak een pannenkoekbeslag van de bloem, melk, eieren en zout en Solo. Smeer de pannekoek in met roomkaas (kruidenkaas) Neem een paar plakken gerookte zalm en bedek de halve pannenkoek hiermee, strooi wat bieslook over de zalm. Rol de pannenkoek strak op en pak hem in met aluminuimfolie, en bewaar in koelkast een paar uur voor gebruik. Snij hem in stukjes van 3 à 4 cm met evt. een prikkertje.
  2. Eet smakelijk

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door vossejos op 11 maart 2011 om 09u33

Je kan dit ook eenvoudiger maken door extra verse broodsneetjes te ontkorsten , plat rollen met een deegrol of fles, te besmeren zoals hierboven, oprollen in huishoudfolie te draaien en de ijskast in tot gebruik . Er zijn veel soorten smeerkazen om uit te proberen , ook met ham , gerookte heilbot enz. het uitproberen waard !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?