Laat de bolletjes mini mozzarella goed uitlekken en breng ze op smaak met extra vierge olijfolie, zout en oregano. Rol elk bolletje in een plakje ham ( of half plakje, als het grotere plakjes zijn) en prik het geheel vast met een cocktailprikker. Verdeel wat rucola of sla naar keuze op een mooie schaal en schik er de bolletjes op.
hey love to cook zojuist klaargemaakt lekker fris, nog beetje tomaat toegevoegd helemaal af in dit warme weer, twas zalig , klein dinkske effekes joen receptje nazien er staat geen rauwe ham bij de ingredienten vele groetjes patje
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door patricia127 op 16 juli 2013 om 21u40
hey love to cook zojuist klaargemaakt lekker fris, nog beetje tomaat toegevoegd helemaal af in dit warme weer, twas zalig , klein dinkske effekes joen receptje nazien er staat geen rauwe ham bij de ingredienten vele groetjes patje
Gepost door Love to Cook op 16 juli 2013 om 22u23
Hoi Patje... Je hebt helemaal gelijk. . Een slordig foutje. Bedankt, dat je me dat ff hebt gemeld. Groetjes Love to Cook
Hoeveel sterren geef jij dit recept?