Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200°C. Beleg een bakplaat met bakpapier.
  2. Smeer de plakjes bladerdeeg in met de pesto naar keuze.
  3. Rol een van de plakjes op (niet te strak, maar ook niet te los). Leg hem aan het begin van het volgende plakje en rol hem zo verder op.
  4. Snij de rol met een scherp mes in twaalf plakjes. Leg de plakjes op de bakplaat.
  5. Bak de bladerdeegkoekjes 13 – 15 minuten of totdat ze goudbruin zijn. Serveer warm.
  6. Bron Yummy in my Tummy

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Hier scoor je vast ook mee

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?