Ingrediënten voor 1 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de haring wat uitlekken en dep deze nadien verder droog.
  2. Vernij de haring in blokjes
  3. Hak de dille fijn, hou 1 takje over voor de garnituur nadien.
  4. Vermeng de dille met de blokjes haring.
  5. Verwijder het klokhuis van de appel met een appelboor.
  6. Schil de appel.
  7. Snij het nodige van de appel in blokjes.
  8. Besprenkel de blokjes met citroensap.
  9. Bedek de bodem van het schaaltje met de blokjes appel.
  10. Leg hierop de blokjes haring.
  11. Kruid naar behoeven met peper en zout.
  12. Werk af met wat zure room op de blokjes haring.
  13. Garneer de zure room met een takje dille en enkele rode bessen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?