Bereidingswijze

  1. Dit hapje werd tijdens de voorbije feesten zeker gesmaakt door onze gasten. Het is eenvoudig vooraf te bereiden en het oogt mooi.
  2. De kaas mengen met 1 eetlepel olijfolie en de helft van de bieslook en de basilicum.
  3. Op smaak brengen met peper en zout.
  4. De tonijn laten uitlekken en eveneens mengen met 1 eetlepel olijfolie en de rest van de gehakte kruiden.
  5. De kruidenkaas over de glaasjes verdelen.
  6. Daarop een laagje tonijn schikken.
  7. Afwerken met een olijfje, een half kerstomaatje en een blaadje basilicum.
  8. Fris opdienen en complimentjes in ontvangst nemen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?