Recept 55***** (5 stemmen)

Hapje asperges-ham-hollandaise

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Salades & Hapjes

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Asperges schillen, 10 minuten koken in kippenbouillon met schillen van asperges.(1,5 l water met 3 bouillonblokjes mag met extra smaakmakers 1 wortel, 1 preiwit en 1 selderstengel)
  2. asperges in kleine stukjes snijden, en per portie klaar zetten in poselein schoteltjes.
  3. hollandaise saus maken en extra bij kruiden met peper( je kan ook verse maken maar is iets delicater met eidooiers(schiften)
  4. opwerken met boter.
  5. beenham ook in fijne snippers snijden.
  6. kan je allemaal op voorrand klaar zetten.
  7. voor opdienen, saus opwarmen en asperges, 30 seconden in microgolf, ham op strooien en saus over lepelen en opdienen.

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 16 juni 2014 om 14u27

Klein maar fijne hapje!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie