Ingrediënten voor 6 personen
- 10 eetlepels zelfrijzend bakmeel
- 6 eetlepels suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 7 eetlepels melk
- 3 eetlepels plantaardige olie
- 3 eieren
- 1 appel
-
100 gram gesmolten solo
- 4 eetlepels suiker
Bereidingswijze
- Meng het bakmeel, 6 eetlepels suiker, vanillesuiker, melk, olie en 2 eieren samen
- 20 minuten in een voorverwarmde oven zetten op 200°c
- 1 ei, de gesmolten boter en 4 lepels suiker terwijl mengen
- Dit mengsel over de reeds gebakken cake gieten en nogmaals 20 minuten in een oven van 200°c
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Tineken op 13 mei 2015 om 21u16
Met hemelvaartdag is er hier in Hamme een wedstrijd Hamse kluts maken.
Gepost door Solo op 15 mei 2015 om 19u03
Leuk, zo'n lekkere baktradities!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?