Altijd weten wat je gaat eten?
hamrolletjes in de oven
Bereidingswijze
- Maak de witloof schoon en kook gaar in water
- Laat de witloof goed uitlekken (kookvocht bewaren)
- Maak aardappelpurree (aardappelen-melk-boter-ei-notemuscaat)
- Rol de witloofstaafjes in een sneetje ham
- Leg de hamrolletjes in een beboterde ovenschaal
- Schik er de aardappelpuree naast
- Smelt een blanke roux (boter laten smelten, voeg bloem toe tot de boter terug droog is)
- Voeg het kookvocht van de witloof en de melk toe (1/2&1/2) en laat koken
- Voeg bijna alle kaas toe
- Giet deze kaassaus over de hamrolletjes
- Bestrooi met de rest van de gemalen kaas
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?