use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Hamburgers ‘Stroganoff’ met witlofsalade
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Hamburgers ‘Stroganoff’ met witlofsalade

Hamburgers ‘Stroganoff’ met witlofsalade

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 verse hamburgers (puur rundvlees)
  • 1 zakje Knorr Stroganoff-saus
  • 4 struikjes witlof
  • 1 appel
  • handvol walnoten
  • 2 eetlepels Calvé-mayonaise
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 geraspte wortel
  • peper en zout
  • Solo

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kruid, indien nodig, de hamburgers met peper en zout. Bak ze om en om bruin en gaar in Solo. Meng de mayonaise met yoghurt en citroensap. Snij de witlof in dunne reepjes. Schep door de mayonaise en meng met de geraspte wortel. Snij de appel in blokjes en meng, samen met de walnoten, door de salade.
  2. Maak de Stroganoffsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de gebakken hamburgers op de borden, overgiet met de saus en schep er de salade naast.
Lekker met frietjes.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.