Recept 05 (0 stemmen)

hamburgers met tomaat en ui

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bestrooi de hamburgers met versgemalen peper en zout. Verhit de olie in een anti-aanbakpan of grillpan en bak de hamburgers ca. 3 minuten per kant. Snijd de broodjes open en beleg ze met ijsbergsla.
  2. Pel en snipper intussen de uien en knoflook voor de tomaten-uiensalsa. Fruit ui en knoflook in de hete olie en strooi er paprikapoeder over. Voeg de andere ingrediënten toe en meng alles tot een salsa.
  3. Serveer de hamburgers op de broodjes met sla en een eetlepel salsa erop. Serveer de overige salsa bij de rest van de sla.
  4. Variatie
  5. • Breid de salade uit met tomaat en komkommer.
  6. • Vervang de rode ui door sjalotjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie