Ingrediënten voor 2 personen

  • 500 gr rundergehakt
  • 25 gr paneermeel
  • 0.5 ei
  • 1 kleine, fijngesnipperde ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 0.5 theelepel wocestershiresaus
  • zout
  • versgemalen peper
  • 25 gr boter
  • 4 hamburgerbroodjes

Bereidingswijze

  1. evt: ijsbergsla (in reepjes), 1 ui (in ringen), bruine suiker, evt. augurk, tomatenketchup, mosterd en overige saus naar keuze.
  2. Verwarm de oven voor op 150 graden.
  3. Gehakt mengen met paneermeel, ei, ui, uitgeperste knoflook, worcestershiresaus, zout en peper. Gehakt in 4 porties verdelen en elke portie tot een hamburger vormen.Hamburgers ca. 10 min. bakken in grillpan of in een pan met boter. In klein pannetje de uiringen bakken met een scheutje worcestershiresaus, peper en een mespuntje bruine suiker. Broodjes ca. 10 min verwarmen in de oven, opensnijden en beleggen met sla, hamburger, uienringen en saus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?