Hamburger van aubergine, paprika, kikkererwten en feta

Bereidingswijze

  1. paprikasalade met kikkererwten
  2. meng in een kom de gegrilde paprika, kikkererwten, rode ui, oregano, pijnboompitjes, olijfolie, citroensap, peterselie en de feta. zet apart
  3. maak de yoghurtsaus met munt
  4. meng alle ingrediënten , roer goed door en zet apart. Bestrijk met een kwastje de aubergineschijven met olijfolie. Grill 3 minuten aan elke kant
  5. verdeel de aubergineschijven over de borden. leg op elke schijf een lepel paprikasalade. Bedek met een tweede schijf aubergine. Garneer met blaadjes platte peterselie. serveer met de yoghurtsaus

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?