Altijd weten wat je gaat eten?
hamburger met frietjes
Bereidingswijze
- Kruid het rundergehakt met peper en zout.
- Vorm vier gelijke gehaktballen en plet tot een hamburgervorm.
- Verhit een bakpan, voeg de boter toe en bak de hamburgers bruin langs beide zijden.
- Voeg klontjes verse boter toe en zorg ervoor dat deze steeds lichtbruin blijven.
- Draai het vlees regelmatig om, schep er de bruisende boter over en bak volgens de gewenste gaarheid.
- Neem de hamburgers uit de pan en houd warm.
- Snijd de hamburgerbroodjes doormidden en kleur de binnenkant van beide helften.
- Beleg de onderste helft met een hamburger, tomaat, sla, mayonaise en/of ketchup.
- Dek toe met de bovenste helft.
- Serveer met frieten en ketchup
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?