Recept 05 (0 stemmen)

Hambakje met spiegelei

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TAPAS

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170°C. Bekleed 4 holtes van de muffinvorm met de ham zodat een bakje ontstaat. Druk er een prop aluminiumfolie in en zet de vorm circa 12 minuten in het midden van de oven tot de ham krokant wordt.
  2. Verwijder het folie en verdeel de rucola over de hambakjes. Meng de tomatenblokjes met de bieslook, zout en peper en verdeel over de rucola.
  3. Breek de eieren boven de hambakjes en zet de vorm 5-6 minuten in de oven tot het eiwit gestold is en de dooier nog vloeibaar is. Wip de hambakjes voorzichtig uit de vorm. Garneer met wat rucola.

Bron: Boodschappen

Tip

Voedingswaarde per persoon: eiwit 12g koolhydraten 1g vet 7g kcal 120 • Vervang de rauwe ham door ontbijtspek. • Bestrooi het ei met 1 eetlepel geraspte kaas en bak mee

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie