Halloweensoep met spinnen

Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Stoof de gesneden groenten in de Solo, samen met de knoflook en de gember.
  2. Voeg de laurier, de tijm, de tomatenpuree en een klein snuifje nootmuskaat toe.
  3. Voeg de vleesbouillon toe en laat de soep 30 minuten doorkoken.
  4. Voor de ‘spinnen' maak je eerst ronde balletjes van het gehakt.
  5. Breek 20 spaghettisprieten in ‘spinnenpootjes' en steek er 8 in elk balletje.
  6. Kook de ‘spinnen' 10 minuten in water in een aparte pot.
  7. Mix de soep fijn en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  8. Voeg nu voorzichtig de ‘spinnen' toe aan de soep.
  9. Serveer met de gehakte peterselie, en naar believen met een scheutje Solo Crèmefine Cuisine.

Advertentie

Reacties (13)

Gepost door Lekker*bekje op 29 oktober 2014 om 10u41

Dat vind ik leuk ga morgen maken

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?