Snij het preiwit en een beetje groen in fijne ringen
Scheuer de oesterzwammen in fijne reepjes
Bereiding
1 Laat de farfalle 10 min. koken in lichtgezouten water. Giet af en houd warm.
2 Verhit ondertussen 1 eetl. boter in een kookpot en bak de oesterzwammen en de balletjes gedurende 5 min. Kruid met peper en zout. Haal uit de kookpot en zet opzij.
3 Smelt in dezelfde kookpot opnieuw 1 eetl. boter en doe er de preiringen en de pompoenblokjes in. Laat 2 min. stoven.
4 Voeg de tomatenstukjes en 2 dl water toe. Kruid met de aromat-kruidenmengeling. laat alles gedurende 15 min. sudderen.
5 Mix tot een gladde saus. voeg opnieuw de oesterzwammen en de balletjes toe en laat nog even doorwarmen.
Afwerking
Voeg de pasta bij de saus en dien onmiddellijk op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?