Ingrediënten voor 4 personen
- 85 gram cacao poeder
- 200 gram zelfrijzende bloem
- 375 gram donker bruine suiker
- 4 eieren
- 200 ml melk
- 175 gram boter
- marsepijn
- rolfondant
- kleurstof
- lopende chocolade
Bereidingswijze
- Voorverwarm de oven op 180C°
- Meng de cacao poeder, zelfrijzende bloem en de suiker samen
- meng de eieren erbij
- Voeg de melk toe
- Voeg de boter toe
- Meng goed tot een homogene massa
- Giet in een ronde cake vorm
- Bak gedurende 45 tot 60 min
- Laat afkoelen
- snij de achterkant van de cake af (ongeveer 2/3)
- giet lopende chocolade over de cake
- maak van de 1/3 de kleine grafvormpjes
- maak met de rolfondant de zerkjes
- kleur met de kleurmiddel
- maak letters met de marsepein
- versier hiermee de cake
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?