Recept 45**** (3 stemmen)

hachie parmentier

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Uit te proberen

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. De look en de sjalotten pellen en fijnsnipperen
  2. Met wat solo het gehakt samen met de sjalot en look losbakken.
  3. Spinazie opwarmen.
  4. En met de aardappelen puree maken
  5. Ovenschotel inboteren met solo een laag puree in doen er parmezaan over raspen , een laagje gehakt en terug wat parmezaan over raspen , een laagje spinazie overdoen een beetje parmezaan over raspen en doe zo verder tot de schotel vol is .
  6. Eindig het best met puree en geraspte parmezaan bovenop om daarna in de oven te schuiven op 180 graden en laat er een mooi bruine korst op komen .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie