Recept 05 (0 stemmen)

Hache Parmentier met spinazie

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en breng ze aan de kook.
  2. Snipper de sjalotten fijn en bak ze glazig in boter en voeg dan het gehakt toe dat je rul moet bakken.
  3. Laat ondertussen ook de spinazie opwarmen.
  4. Giet de aardappelen af en voeg boter, melk, het ei, peper, zout en nootmuskaat toe om er puree van te maken.
  5. Neem een ovenschotel en leg onderin een laag gehakt, daar bovenop de spinazie en afwerken met een dikke laag puree.
  6. Overstrooi met de gemalen kaas en zet dan nog 25 min op 180° in de oven. (met deze hoeveelheid maak je 2 grote ovenschotels en heb je waarschijnlijk nog over dat je kan invriezen of houden voor de dag erna)
  7. Laat het smaken.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie