Recept 45**** (4 stemmen)

Grote tortellini met pesto ‘ragout’ van biefstuk, paddenstoelen en kappertjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tortellini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote in stukjes. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de Bertolli Vloeibaar in een ruime koekenpan en roerbak de biefstukreepjes gedurende 3 minuten. Voeg de paddenstoelen, de prei en de kappertjes toe en bak ze 1 min. mee. Voeg de pesto en de kookroom toe, breng het geheel aan de kook en laat alles 2 min. zachtjes pruttelen. Verdeel de helft van de rucola over 2 warme diepe borden. Verdeel de tortellini erover. Schep de pesto“ragout” in het midden en strooi de rest van de rucola erover.
Tip

zet eventueel een stukje oude kaas of Parmezaanse kaas op tafel om over de pasta te raspen.

Ingrediëntenvoor 2 personen

  • 250 grote tortellini met spinazie
  • 150 g gemengde paddenstoelen
  • 200 g biefstukreepjes
  • zout, peper
  • 3 el Bertolli Vloeibaar
  • 100 g fijngesneden prei
  • 2 el kappertjes
  • 3 el Bertolli Pesto Verde
  • 200 ml kookroom
  • 80 g rucola

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie