use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Grote ravioli met pesto, mascarpone, krokante spek en rucola
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Grote ravioli met pesto, mascarpone, krokante spek en rucola

Grote ravioli met pesto, mascarpone, krokante spek en rucola

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    10 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 4 plakjes pancetta of ontbijtspek
  • 250 g grote ravioli (koelvers)
  • grof gemalen peper, grof zout
  • 4 el Bertolli Pesto Verde
  • 2 el mascarpone
  • 25 g rucola

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Bak de plakjes pancetta of spek in een droge koekenpan zachtjes uit. Kook de ravioli gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Afgieten.
  2. Verdeel de ravioli over 4 grote diepe borden. Bestrooi met wat peper. Schep de pesto en de mascarpone erop. Leg er een plakje krokante pancetta of spek bij en bestrooi met rucola.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.