Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gram soepvlees
  • 1 stuk schenkel
  • 250 gram rundergehakt
  • 3 stuks kruidenbouillontabletten
  • 250 gram boerensoepgroenten
  • een handje vermicelli

Bereidingswijze

  1. Doe 1,5 liter water in een soeppan en doe er het soepvlees en de schenkel er in. Breng dit aan de kook en laat het ongeveer 2 uur zachtjes (eventueel op een warmte-verdeelplaatje) koken. Haal het soepvlees er uit en snijd dit klein en doe terug in de pan.

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 16 november 2009 om 14u23

Als je een volledige transparante soep wil, moet je dat schuim inderdaad afscheppen maar ook de groenten eruit filteren. Maar ook zonder dat te doen zal de soep lekker zijn!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?