Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de groenten in dunne schijven met een mandoline.
  2. METHODE A
  3. Leg bakpapier in een ovenschotel en schik de groenteschijven naast elkaar.
  4. Zet in een oven van 50°C gedurende 2 à 3 uur.
  5. METHODE B
  6. Doe verse frituurolie in een friteuse en warm op tot 180°C.
  7. Bestrooi de groenteschijfjes met bloem.
  8. Doe elke groente apart in de friteuse en roer even door zodat de schijven niet aan elkaar zouden kleven.
  9. Bak ze gedurende 2 à 3 minuten en laat uitlekken op keukenpapier.
  10. Kruid de chips na het bakken met kruiden naar keuze

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?