Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zet de grill op de hoogste stand.
  2. Stoom of kook de schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden broccoli, aardappelen en wortels beetgaar.
  3. Snipper de ui en zet aan in Solo Vloeibaar.
  4. Hak het knoflook en snijd de oesterzwammen in reepjes. Bak ze kort mee met de ui. Doe er de beetgare groenten bij en breng op smaak met weinig zout en peper.
  5. Bak in een andere pan het rundgehakt rul en kruid met peper, zout en een flinke eetlepel paprikapoeder.
  6. Warm de saus op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Vet een ovenschaal licht in met margarine en vul met de groenten. Doe er de saus over en verdeel er vervolgens het gehakt over. Nu mag de kaas erop en je bedekt de kaas onder een dun laagje paneermeel. Schuif onder de grill.
  8. Bak de schotel 5 à 10 minuten goudbruin.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?