Recept 55***** (2 stemmen)

Groenten rösti’s

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Groenten rösti’s:
  2. Ingredienten:
  3. Olijfolie
  4. 1 grote of 3 kleine aardappelen
  5. 1 wortel
  6. 1 rode paprika
  7. 2-3 pijpajuinen
  8. Verse of bevroren bieslook
  9. 1 ei
  10. Room
  11. Zout en peper
  12. Aromaat
  13. 1 theelepel gedroogde thym
  14. Laat 4 eetlepels olijfolie in een pan opwarmen bij een matig vuur.
  15. Rasp de aardappelen en de wortelen. Plaats deze geraspte groenten tussen een paar bladeren keukenpapier. Rol de geraspte groenten in het keukenpapier om het overtollige water te verwijderen. Leg het mengsel daarna in een kom.
  16. Snij het groene deel van de pijpuien in stukjes. Snij ongeveer 2 eetlepels rode paprika en 2 eetlepels van de verse of bevroren bieslook fijn. Al de groenten samen in het kom brengen. Voeg het ei en 3 eetlepels room toe. Breng vervolgens op smaak met de thym, zout, peper en aromaat. Mengen.
  17. Maak rösti’s van +/- 9cm in de pan en bak beide kanten totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 3 minuten per kant.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?