Groenten garnering

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Alles eerst goed reinigen.
  2. De citroen eerst 5 of 6 maal canneleren, (is dmv en canneleermesje 5 of 6 maal fijne reepjes van boven naar beneden uit te halen)
  3. Boven en onderkant van citroen afsnijden.
  4. Met een canneleer mesje het uiteinde van een komkommer en een wortel uithalen, 4 of 5 keer reepjes maken maar niet doortrekken, uiteinde afdraaien zodat je een bloem bekomt vd wortel en komkommer,
  5. Radijsjes eveneens enkele inkervingen in maken zodat je blaadjes bekomt met canneleermes.
  6. Wortel, komkommer en radijsjes in ijswater bewaren zodat de inkervingen zich uitzetten.
  7. De bloem afwerken:
  8. citroen rechtop zetten, met een coctailprikker de komkommer bloem boven op de citroen vastprikken,en in de komkommerbloem de wortelbloem vastprikken,
  9. Rondom de citroen de radijsjes bloemen vastprikken.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?