Recept 55***** (1 stem)

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Steak bakken

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de krieltjes gedurende ongeveer 2 minuten goudgeel. Leg een deksel op de pan en laat de krieltjes op laag vuur gedurende 5 minuten verder garen. Schep ze zo nu en dan om.
  2. Halveer de kerstomaten. Draai het vuur hoog en schep de kant en klare roerbakgroenten bij de aardappeltjes. Voeg na 3 minuten roerbakken de halve kerstomaten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  3. Bak ondertussen in de rest van de vloeibare margarine de gehakte biefstuk gedurende ongeveer 4 minuten mooi rosé.
  4. Schep de roerbakschotel op de borden, knip de tuinkers erboven klein en leg de porties gehakte biefstuk er bovenop.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie