Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

Groente-roerbakschotel met Duitse biefstuk

1 (1)
20 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 kneepjes vloeibare margarine in een hapjespan en bak hierin de krieltjes gedurende ongeveer 2 minuten goudgeel. Leg een deksel op de pan en laat de krieltjes op laag vuur gedurende 5 minuten verder garen. Schep ze zo nu en dan om.
  2. Halveer de kerstomaten. Draai het vuur hoog en schep de kant en klare roerbakgroenten bij de aardappeltjes. Voeg na 3 minuten roerbakken de halve kerstomaten toe en bak deze nog 2 minuten mee. Breng het gerecht op smaak met peper en zout.
  3. Bak ondertussen in de rest van de vloeibare margarine de gehakte biefstuk gedurende ongeveer 4 minuten mooi rosé.
  4. Schep de roerbakschotel op de borden, knip de tuinkers erboven klein en leg de porties gehakte biefstuk er bovenop.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?