Groente curry met ei

Zin in curry met ei? Dan hebben wij een heerlijk curry recept voor jou. Met veel verse groenten en een romige saus.

0 (0)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in ┬▒ 8 minuten hard. Schil intussen de worteltjes en snijd ze in reepjes. Was de spinazie. Bak de wortelreepjes 5 minuten in 1 el margarine en schep ze uit de pan.
  2. Voeg de rest van de margarine aan het bakvet toe en voeg de bloem en de kurkuma toe. Laat het mengsel 1 minuut al omscheppend op een laag vuur pruttelen. Voeg al roerende de bouillon en de kookroom toe. Roer de Knorr Vloeibare Bouillon Indisch erdoor.
  3. Roer de doperwten en de spinazie erdoor, leg de deksel op de pan en kook alles 5 minuten op een halfhoog vuur. Roer tussentijds een keer door.
  4. Pel en halveer intussen de eieren. Leg ze met de wortelreepjes in de curry en warm goed door. Bestrooi met het sesamzaad.

Tip

Serveer met wilde rijst.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?