use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Groene thee-ijs
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Groene thee-ijs

Groene thee-ijs

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Voorbereiding
     
     
    15 min
  • Kooktijd
    2 uur
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 5 blaadjes gelatine
  • 5 dl melk
  • 150 g suiker
  • 4 zakjes groene thee
  • 100 g droge koekjes
  • 30 g Solo
  • 4 dl verse room

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Laat de gelatine weken in water.
  2. Warm de melk met de suiker en laat er de thee in trekken gedurende 10 minuten.
  3. Filter en roer er de uitgeknepen gelatine bij.
  4. Klop de room op en spatel die er voorzichtig onder.
  5. Laat in de diepvriezer opstijven en roer regelmatig om.
  6. Brokkel de koekjes fijn en roer ze met de Solo tot een brokkelig deeg.
  7. Laat in de koelkast opstijven.
  8. Verdeel over de glazen en schik er enkele bolletjes ijs op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.