Recept 45**** (4 stemmen)

Groene tagliatelle met garnalen, avocado en basilicum

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Slaatjes

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado’s, haal de pitten eruit en schil ze. Snijd het vruchtvlees in repen. Was en halveer de kerstomaatjes.
  2. Verwarm de olijfolie in een pan en bak de garnalen gedurende 2 minuten. Breng ze op smaak met zout en peper. Voeg vervolgens de room, de avocadorepen en de gehalveerde kerstomaatjes toe. Laat samen 3 minuten op een zacht vuur warm worden.
  3. Hak ondertussen de basilicum in fijne reepjes. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Strooi de basilicum eroverheen.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Iquest op 25 augustus 2017 om 21u23

Dit zijn scampi hé en geen garnalen....

Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 17u36

Hey Iguest, scampi's of garnalen: ze zijn beide heerlijk in dit gerechtje :) Groetjes, Solo

Gepost door Solo op 30 augustus 2017 om 17u37

Hey Iguest, scampi's of garnalen: ze zijn beide heerlijk in dit gerechtje :) Groetjes, Solo

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie