Groene tagliatelle met garnalen, avocado en basilicum

Fan van garnalen? Probeer ze in deze verrukkelijke groene tagliatelle gecombineerd met frisse avocado en basilicum.

11 (11)
10 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de avocado's, haal de pitten eruit en schil ze. Snij het vruchtvlees in repen. Was en halveer de kerstomaatjes.
  2. Verwarm de Solo Vloeibaar in een pan en bak de garnalen hier 2 minuten in. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe. Breng ze op smaak met zout en peper.
  3. Voeg vervolgens de room, de avocadorepen en de gehalveerde kerstomaatjes toe. Laat dit samen 3 minuten op een zacht vuur goed warm worden.
  4. Hak ondertussen de basilicum in fijne reepjes.
  5. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Strooi er de basilicum overheen.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door gwenneke op 14 mei 2011 om 21u26

daarnet dit receptje uitgeprobeerd en 't is echt om duimen en vingers af te likken en inderdaad klaar in geen tijd!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?