Groene papajasalade

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng 1 liter water aan de kook met 1 eetlepel zout. Giet over de glasnoedels en laat 5 minuten rusten.
  2. Snijd de papaja’s in twee en verwijder de zaden. Rasp deze en bestrooi lichtjes met zout. Laat een uurtje uitlekken in een vergiet.
  3. Snipper de ui en de look en fruit deze in Solo Vloeibaar. Voeg de groene boontjes en asperges toe en roerbak deze. Kruid met peper en zout.
  4. Giet de glasnoedels af en meng onder de groenten samen met de papaya.
  5. Snijd de tomaten in 4 en voeg toe. Snijd de chilipepers fijn en strooi deze samen met het sesamzaad en de geroosterde uitjes over de salade.
  6. Meng alles voor de vinaigrette en serveer.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?