Ingrediënten voor 4 personen
- 1 grote groene paprika, kleingesneden
- 1 komkommer, bijgesneden en kleingesneden
- 1 ui, versnipperd
- 1 rijpe avocado, vruchtvlees kleingesneden
- 1 teen knoflook, versnipperd
- 25 gram bladpeterselie
- 6 dl groentebouillon (van blokje)
- Solo Vloeibaar
- 3 eetlepels extra vergine olijfolie
- 3 eetlepels witte balsamico
- 225 gram gerookte zalm, in reepjes
Bereidingswijze
- Paprika, komkommer, ui, avocado, knoflook, peterselie, bouillon, de Solo Vloeibaar en balsamico in een keukenmachine of blender vermalen. Voeg wat zout en peper toe en pureer de soep.
- Zet de soep afgedekt in de koelkast. Schep hem vlak voor het serveren in kommen en garneer elke kom met reepjes zalm.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?