Groene curry met kip(zeer pikant)

Ingrediënten voor 6 personen

  • 400 gram kippenfilet
  • 3 eetlepels groene curry(verkrijgbaar chinese shop
  • 1 blik 400ml kokosmelk
  • 300 gram snijbonen
  • 1 middelmaat aubergine
  • 2 koffielepels tello fix of blokje kippenbouillon
  • 3 eetlepels olie
  • 15a20 blaadjes basilucum

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees duimgroot
  2. snijbonen in stukjes van 1 cm snijden
  3. aubergine in stukken snijden,dobbelsteentjes groot
  4. warm de olie op een klein vuur
  5. voeg de curry al roerend toe ca 2 min,indien je niet houd van pikant stel ik 2 eetlepels voor ipv 3.
  6. voeg de kokosmelk toe en breng terug aan de kook
  7. voeg de snijbonen en de aubergines toe
  8. voeg de suiker en de tello fix toe en laat 10 min koken
  9. Proeven en indien nodig op smaak brengen,vuur uitzetten en de basilicum toevoegen
  10. Currypasta is te koop in groen ,rood en geel,kan je alleen kopen in chineese winkels,in zakjes.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?