GROENE ASPERGESOEP

Bereidingswijze

  1. spoel de asperges, verwijder het houterige stuk onderaan. Snij de asperges in stukjes van 2cm
  2. fruit de ui met de knoflook glazig in de boter. Doe er het wit van de lenteuitjes bij en de asperges. Roerbak enkele minuten
  3. blus de groenten met de bouillon, hang er het kruidentuiltje bij en breng aan de kook. Laat 10 minuten op een zacht vuurtje pruttelen.
  4. Schep het kruidentuiltje eruit. voeg de room toe en pureer de soep met de staafmixer
  5. pel de hardgekookte eieren en plet ze
  6. doe de kippenreepjes en het groen van de lenteuitjes bij de soep; breng op smaak met peper en zout. Laat nog even doorwarmen.
  7. Verdeel de soep over de borden en werk af met eikruimels. lekker met kaasstengels

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?