Grill duo zalm - Sint Jacobsvrucht

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Wit van prei in julienne snijden en in klontje solo aan stoven.
  2. sjalot fijn hakken en aanstoven, blussen met witte wijn , room toevoegen inkoken en binden met roomboter, afkruiden met peper en zout.
  3. Filet van zalm in 4 porties snijden, als kan in vierkantjes.
  4. Grillpan verwarmen, coquelles en zalm gelijk tijdig grillen 1.5 minuut per zijde. sesamzaadjes ook even meebakken in hoekje van de pan met een beetje solo.
  5. Op bord schikken, eerst prei, saus, vis en coquelle, sesamzaadjes op zalm, eventueel afwerken met kleine pipet met sojasaus. smakelijk.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door kookaholic op 28 januari 2015 om 09u46

Tussengerecht kerstmis 2014.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?