Recept 05 (0 stemmen)

Grietfilet op een bedje van witloof

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de visfilets, bestrooi met de sjalotten, overgiet ze met de wijn en leg er een klontje boter op. Pocheer ze gaar in een op 200°C voorverhitte oven. Maak het witloof schoon, was en snipper het. Smelt 100 gr boter in een kookpan, leg het witloof erin en breng op smaak met peper, zout en citroensap. Laat stoven, maar zorg dat het een tikje krokant blijft. Schep het witloof op verwarmde borden en schik de vis erop. Giet het kooknat van de vis af in een pannetje en klop er op laag vuur de rest van de boter door. Schep over de vis en gratineer kort in de oven. Bestrooi met gesnipperd bieslook

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie