Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. saus
  2. * Laat een beetje boter smelten: fijngehakte ajuin en sjalotten glazig laten worden.
  3. * blussen met witte wijn en laten inkoken.
  4. * Visbouillon en room toevoegen, laten inkoken tot de gewenste dikte (eventueel maïzena toevoegen indien niet genoeg ingebonden)
  5. * Kruiden met peper, zout, cayennepeper en ricard (kleine hoeveelheden cayennepeper en ricard met een keer)
  6. * Champignons in stukjes snijden en apart stoven.
  7. * Net voor het opdienen: champignons en garnalen toevoegen, afwerken met fijngehakte peterselie
  8. vis:
  9. Vis naar keuze: gestoomde of gebakken tongfilets, tarbot, kabeljauw, grietfilet
  10. Opdienen met opgespoten puree, tagliatelle (geen rijst)

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Leen-1-Solo op 16 november 2020 om 13u28

Vlug klaar, niet teveel ingrediënten maar toch fijn van smaak.Ik heb gewoon de vis in de bereide saus gelegd en op klein vuurtje laten garen.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?