griet met een ricardsausje

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. saus
  2. * Laat een beetje boter smelten: fijngehakte ajuin en sjalotten glazig laten worden.
  3. * blussen met witte wijn en laten inkoken.
  4. * Visbouillon en room toevoegen, laten inkoken tot de gewenste dikte (eventueel maïzena toevoegen indien niet genoeg ingebonden)
  5. * Kruiden met peper, zout, cayennepeper en ricard (kleine hoeveelheden cayennepeper en ricard met een keer)
  6. * Champignons in stukjes snijden en apart stoven.
  7. * Net voor het opdienen: champignons en garnalen toevoegen, afwerken met fijngehakte peterselie
  8. vis:
  9. Vis naar keuze: gestoomde of gebakken tongfilets, tarbot, kabeljauw, grietfilet
  10. Opdienen met opgespoten puree, tagliatelle (geen rijst)

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?