Griekse pastaschotel met balletjes en groenten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de wortelen eerst in de lengte in 4 en daarna in stukken van 2 cm
  2. Snij de selder in stukken van1/2 cm
  3. Rooster de pijnboompitten bruin
  4. Verwarm de oven voor op 180┬░
  5. Kook de pasta gaar. Voeg de laatste 7 min de wortel en de selder toe.
  6. Giet af
  7. Meng het gehakt met het ei, het paneermeel en de pijnboompitten. Breng op smaak met italiaanse kruiden en peper en zout.
  8. Maak balletjes ter grootte van pingpongballetjes
  9. Smelt de boter en bak de balletjes goudbruin. Laat nog 7 min garen maar schud de pan regelmatig om. Voeg de tomatenblokjes toe en laat nog 3 min sudderen.
  10. Doe de pasta en de groenten in een ovenschaal. Overgiet met de balletjes en de tomatensaus.
  11. Verkruimel er de feta over en zet 20 min in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?