Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de rozijntjes minstens een uur weken in lauw water.
  2. Was vlug de paddenstoelen onder stromend water. Droog ze onmiddellijk. Snij de steeltjes van de paddenstoelen. Snij de hoedjes in
  3. Hak de ui in stukjes.
  4. Zet een pot op het vuur en laat er de Solo Vloeibaar warm in worden. Voeg de ui toe en laat gedurende 5 minuten zacht stoven op het vuur. Roer regelmatig zodat de ui niet verkleurt. Voeg dan de fijngehakte knoflook toe. Laat nog 2 minuten verder stoven.
  5. Giet de witte wijn bij de ui. Laat 5 minuten inkoken. Voeg dan korianderpoeder, tijm en laurier toe.
  6. Doe de paddenstoelen in de pot. Voeg wat citroensap toe. Zet het deksel op de pan en laat 5 minuten sudderen.
  7. Schep de paddenstoelen uit de pot en hou bij.
  8. Giet de gehakte tomaten en de tomatenpuree in de saus. Voeg de suiker toe. Kruid met peper en zout. Laat een 10-tal minuten koken zonder deksel tot een mooi gebonden saus ontstaan is.
  9. Voeg de paddenstoelen en de uitgelekte rozijntjes toe. Breng even aan de kook. Giet alles over in een saladière en laat afkoelen. Werk voor het opdienen af met de fijngehakte koriander.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 02 november 2012 om 13u31

Dank je wel voor het compliment Monique.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?