Recept 55***** (1 stem)

Griekse lasagne

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Voorbereiding
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C). Vet een ovenschaal (inhoud minimaal 1,5 liter) in. Snijd de aubergine in stukjes. Los het bouillonketeltje op in een kopje heet water.
  3. Bereiding
  4. Verhit 1 eetlepel vloeibare margarine en bak hierin het gehakt los. Breng het op smaak met kaneel en het opgeloste bouillonketeltje. Voeg de pastasaus toe en de Solo Crèmefine Cuisine, zet het vuur laag en laat de saus enkele minuten zachtjes pruttelen.
  5. Verhit in een andere pan 2 eetlepels vloeibare margarine en bak de auberginestukjes aan beide kanten bruin.
  6. Vul de ovenschaal om en om met een laagje saus, lasagnebladen en aubergine. Begin en eindig met een laagje saus. Verkruimel de feta over de lasagne en laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?