Altijd weten wat je gaat eten?
Griekse kippespiesjes
Bereidingswijze
- *Snij de kippefilets in blokjes
- *Marineer in de olijfolie met de fijngeseden look en de sambal, peper en zout (een uurtje in de koelkast, maar mag ook een nachtje rusten)
- *Pureer de mango en voeg enkele druppels balsamico azijn toe, vers gemalen peper en wat fijngesneden platte peterselie
- *Steek de kipfilets op de spiesjes en bak ze in een pan of gril ze.
- *Neem een mooi glas giet er enkele lepels Griekse yohurt in, een el mangocoulis en steek er het gebakken kippenspiesje in
- *Versier met wat platte peterselie.
- *Lekker aperitief hapje
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?