Recept 05 (0 stemmen)

Griekse gehaktballetjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gehakt

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ui en knoflook pellen en snipperen. Wittebrood in water of melk weken.
  2. Gehakt vermengen met ui, zout en peper, 2 eetlepels olijfolie, oregano en peterselie.
  3. Wittebrood uitknijpen en door het gehakt mengen en afgedekt in de koelkast 30 minuten laten rusten.
  4. Van het gehakt kleine balletjes draaien. Met de rest van de olijfolie bestrijken en op het rooster leggen.
  5. Balletjes aan alle kanten bruin laten worden. Regelmatig omdraaien. Dit duurt ongeveer 15 minuten.
  6. Serveer 2 balletjes op een prikker met een partje citroen er tussen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Hinion op 04 juni 2014 om 14u16

Ik heb ze gemaakt samen met een mezze en ze waren een groot succes!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie