Altijd weten wat je gaat eten?
Griekse Feta-Dip . Heerlijk met Turks brood en rauwkost
Bereidingswijze
- Deze heerlijke dip is toegankelijk voor iedereen door de zachte smaak van de schapenkaas.
- De peterselie zorgt voor wat pit.
- Deze kan eventueel vervangen worden door andere verse kruiden.
- De mogelijkheden zijn oneindig .
- Doe alle ingrediënten in de keukenmachine en pulseer tot er een homogeen mengsel ontstaat.
- Eventueel afmaken met wat peper, zout en chilikruiden.
- Serveertips
- (Turks) brood met wat rauwkost zoals reepjes komkommer, bleekselderij of wortel etc zorgen voor een smakelijk vegetarische borrelhapje.
- Eet smakelijk!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?