Ingrediënten voor 25 personen
- 80 g amandelschaafsel
- 3 eiwitten , losgeklopt
- 1/4 theelepel amandelessence
- 220 g fijne suiker
- 375 g gemalen amandelen
Bereidingswijze
- 1.Verwarm de oven voor op 180-190 C (stand4).
- Vet twee bakplaten in.
- 2.Doe de gemalen amandelen, suiker en essence in een grote kom.
- Voeg de eiwitten toe.
- Roer tot het mengsel in een stevige pasta verandert.
- Haal afgestreken eetlepels van het mengseldoor het amandelschaafsel en rol er 8 cm lange staafjes van.
- Vorm deze om tot halvemaantjes.
- 3.Leg de halvemaantjes op de geprepareerde bakplaten en zet ze ongeveer 15 min in de oven , of totdat ze lichtbruin zijn.
- Vor 25 stuks
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?